Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω e-shop ως απλός επισκέπτης ή ως εγγεγραμμένος χρήστης.

Διαφορετικά, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας μέσω μηνυμάτων στα Social Media (Facebook και Instagram), να μας στείλετε e-mail στο [email protected].

Ναι ως απλός επισκέπτης στο e-shop μας. Όμως θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο site μας στην περίπτωση που χρειαστεί να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας και να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την wishlist!

Όταν ένα προϊόν μας εξαντληθεί, μπορείτε να το επιλέξετε μέσα στην λίστα επιθυμιών (wishlist) κάνοντάς το προσθήκη.  Έτσι θα μπορείτε να το ξαναβρείτε όταν θα το έχουμε ξανά διαθέσιμο καθώς θα ενημερωθείτε μέσω email.

Συνεργαζόμαστε με την SPEEDEX Courier. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στους Τρόπους Αποστολής & Πληρωμής.

Προς το παρόν όχι δεν εξυπηρετούμε χώρες του εξωτερικού.

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,50€. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στους Τρόπους Αποστολής & Πληρωμής.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους πληρωμής: Αντικαταβολή ή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα μέσω Alpha Bank ή Masterpass. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στους Τρόπους Αποστολής & Πληρωμής.

Δωρεάν μεταφορικά έχετε για παραγγελίες άνω των 65€.

Οι αλλαγές γίνονται κανονικά, για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στις Επιστροφές – Ακυρώσεις.

Κρατήσεις ρούχων δεν γίνονται, όμως μπορείτε να κάνετε παραγγελία να την πληρώσετε ώστε να δεσμεύσετε τα προϊόντα σας και να τα στείλουμε όποτε θελήσετε. Σε αυτή την περίπτωση η μέθοδος αντικαταβολής δεν είναι εφικτή.

Το κατάστημα μας είναι αποκλειστικά διαδικτυακό.

Κάθε Κυριακή στις 18:00 ανανεώνουμε τα προιόντα μας με όλες τις νέες μας παραλαβές, στην σελίδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Instagram, έπειτα είναι όλα διαθέσιμα στο e-shop μας.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται αφορούν μόνο λιανικές συναλλαγές.

Εκπτώσεις γίνονται εντός σεζόν (-50%) και στο τέλος κάθε σεζόν (-50%).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!