Ελάτε να γνωριστούμε

girls walking about us

Η Fengi Fashion είναι ελληνική εταιρεία με μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά κομμάτια που ξεχωρίζουν για την άνετη γραμμή αλλά και την ποιότητά τους.

Στη Fengi Fashion καθοδηγούμαστε από την αγάπη μας για τη γυναικεία μόδα καθώς δε θεωρούμε ότι η κομψότητα και η πολυτέλεια αποτελούν κάτι απρόσιτο πλέον.

Σ’έναν κόσμο με χιλιάδες απαιτήσεις και επιλογές ο στόχος μας είναι να διαφέρουμε με το προσωπικό μας στυλ μακριά από στερεότυπα και προτρέπουμε και τους καταναλωτές μας να είναι μοναδικοί, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Fengi-Fashion-Vertical-150h-no-tagline

~ a unique as you ~

Τι μας ξεχωρίζει;

1

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η Fengi Fashion ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Απευθύνεται σε γυναίκες που γνωρίζουν τι θέλουν και επιθυμούν να αναδείξουν τη θηλυκή τους πλευρά με την πρώτη ευκαιρία παράλληλα με τη δυναμική τους.

2

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Από τα πρώτα της βήματα η Fengi Fashion αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στους πελάτες της αλλά και στο κοινωνικό σύνολο και το φυσικό περιβάλλον και ενσωματώνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις δραστηριότητές της.

3

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η συνέπεια των απαιτήσεων των πελατών αποτελεί προτεραιότητα της Fengi Fashion. Πάντα φροντίζουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας για την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών, παράλληλα εξασφαλίζοντας και την ταχύτητα παράδοσης.